שיפודי זוקיני ופרושוטו בגריל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 772 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 75 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא פרושוטו עבה, צנוברים, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פרושוטו עטוף שיפודי שרימפס בגריל, שיפודי בקר בגריל עם קישואים ונענע, ו עוף בגריל פסטו, קישואים ושיפודי עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם. לרסס את הגריל עם שמן צמחי ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
3
עבור פסטו: דופק את בזיליקום, אגוזים, מיץ לימון, שום, גרידת לימון, מלח ופלפל עד קצוץ דק בבלנדר או מעבד מזון. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את השמן עד התערובת חלקה ועבה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
גרידת לימון
שום
באזיל!
פסטו
אגוזים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
4
מוסיף את הגבינה והדופק עד רק incorporated. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינה
5
עבור שיפודים: חוט 1 סיבוב של קישואים על שיפוד. חוט 1 חתיכה מקומטת של פרושוטו על שיפוד. חזור על 3 פעמים נוספות המסתיימות בסיבוב של קישואים. כל שיפוד צריך להיות 5 סיבובים של קישואים ו 4 חתיכות של פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
קישואים
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
6
טפטוף שיפודים עם שמן זית וגריל, פונה מדי פעם, עד קישואים במכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קישואים
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
גריל
7
מברשת שיפודים עם פסטו, באמצעות מברשת מאפה, ומגישים.