קישואים מטוגנים עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 427 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח כשר, פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 28 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 57%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: קישואים מטוגנים, פריחת קישואים מטוגנים, ו קישואים מטוגנים בשמן עמוק.
הוראות
1
יוצקים את השמן לסיר תחתון עמוק וכבד ומחממים ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הכינו את תערובת הלחם על ידי שילוב פירורי הלחם, ופרמזן בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
פרמזן
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים לתערובת. בקערה אחרת מקציפים יחד את הביצים ואת התזת המים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מניחים את הקישואים בקערה גדולה ומתבלים במלח. לזרוק לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מפזרים קלות קמח (השתמשו במסננת) כדי לזרות ואז זורקים לציפוי אחיד - זה יעזור ללחם להידבק. טובלים את הקישואים בביצים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
6
מוציאים את החלקים, 1 על 1, מנערים עודפי ביצה ומגלגלים אותם בתערובת פירורי הלחם עד שהם מצופים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
גלול
ביצה
7
מעבירים לפלטה או לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
כאשר השמן מגיע לטמפרטורה, לבדוק את השמן על ידי הטלת חתיכה אחת של קישואים. זה צריך לעלות אל פני השטח די מהר, להתחיל את הבועה ומטגנים בהדרגה. הכינו נייר אפייה המצויד במגבת מטבח וכף מחוררת (או לחילופין עכביש) להוצאת הקישואים מהשמן. זרוק כמה חתיכות של קישואים לתוך השמן בעדינות מערבולת את השמן כפי שהם מטגנים. מערבולת זו תאפשר לקישואים להסתובב הרבה, ולהבטיח שהם מטגנים בצורה אחידה יותר מכל הצדדים. כשהם חומים בהירים עד בינוניים, הסר אותם בעזרת הכף והניח אותם על מגבת המטבח להתקררות.