זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם גבינה שוויצרית, מלח כשר, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו קיש חזיר וגרוייר ללא סרטנים, תרד פטריות & קיש Crustless Gruyere, ו תפוחי אדמה קלויים, בצל מקורמל וקיש Gruyere ללא סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
חתוך את השורש של הכרישה, משאיר קצוות שלמים להחזיק את העלים יחד, ואז לחצות לאורכו. יש לשטוף היטב מתחת למים זורמים כדי לשטוף את כל חצץ לכוד בין העלים.
מרכיבים שתצטרך
מים
כרישה
2
חותכים כל חצי לאורכים 3 אינץ', שמירה על עלים יחד. שים כרישה במחבת גדולה עם מים כדי לכסות 1 כפית מלח. מבשלים מעל חום בינוני עד הכרישה הם מכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסננים את המים העודפים, מוסיפים 2 כפות חמאה, ומבשלים על חום בינוני עד הקצוות כרישה הם חום זהוב ומתוק.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מים
כרישה
4
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית, עד רק פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מברשת זכוכית 9 אינץ ' או מחבת פשטידת קרמיקה עם 2 כפות חמאה ומפזרים את הפרמזן המגוררת באופן שווה על גבי. שים מחבת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
חמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקה
תבנית אפייה
מחבת
8
לטאטא את חצי וחצי, ביצים וחלמונים בכוס מדידה גדולה זכוכית. מתבלים עם 1/2 כפית מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
פלפל
חלמון ביצה
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מקציף
9
מורחים חצי Gruyere באופן שווה במחבת, להתפורר בייקון על גבי; לחזור עם גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
גבינה
מורחים
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מניחים את הכרישות, משחימים את הצד, על הגבינה ושופכים את פודינג מעל הסתימות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
גבינה
כרישה
11
אופים עד הקיש הוא רק להגדיר במרכז, על 40 עד 50 דקות. מגניב לגמרי על המדף לפני ההגשה.