קיש צ'דר
פשטידת צ'דר היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, פלפל טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. מתכונים דומים: קיש צ'דר, ברוקולי וקיש צ'דר, ו קיש כרובית צ'דר.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל מחבת פאי 9 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את תערובת האפייה, 1/4 כפית מלח ופלפל. בהדרגה לערבב את החלב עד לחלח. ללוש כמה פעמים על לוח מקומח.
מרדדים בצק החוצה למעגל 12 אינץ', ולחץ לתוך מחבת העוגה המשומנת. מקפלים קצוות, וחליל.
מניחים בייקון ובצל במחבת גדולה, עמוקה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד בייקון הוא חום שווה.
מפזרים בייקון, בצל, וגבינת צ ' דר למחבת העוגה.
בקערה בינונית, להכות ביצים עם 1 כפית מלח ורוטב פלפל חריף, ואז לאט לערבב חלב התאדה חם.
אופים 5 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C). המשך לאפות 25 דקות, או עד שהמרכז כמעט מוכן. אל תאפו יותר מדי-הקיש יקבע כפי שהוא מתקרר.