קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות36
ציון בריאות2
מגזין

קליפות ממולאות של פירות ים וגבינת שמנת

קליפות ממולאות של פירות ים וגבינת שמנת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז נסו קליפות ממולאות של פירות ים וגבינת שמנת. המתכון הפסקטארי הזה מגיש 36 ומחירו 82 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 113 קלוריות . אם יש לכם בשר סרטנים גוש, פלפל גרוס גס, שרימפס סלט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 29% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קונכיות ממולאות עוף גבינת שמנת , קונכיות ממולאות בפירות ים וקונכיות ממולאות בפירות ים .

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; מסננים ושוטפים במים קרים. מצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
מערבבים בקערה גדולה את גבינת השמנת, המיונז, הסוכר, מיץ הלימון, המלח, הפלפל והקאיין. מערבבים בעדינות את הסרטן, השרימפס והבצל. ממלאים קליפות, בערך 2 כפות בכל אחת. מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
סרטןסרטן
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.