קליפות תפו "א פריכות עם מטבל צ' ייב מוקרם
קליפות תפו "א פריכות עם מטבל צ' ייב קרמי עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 275 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, שמן זית, חזרת מוקרמת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, קליפות תפו " א פריכות, ו קליפות תפו " א פריכות.
הוראות
מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / תנור מאוורר 180C. בערך לדקור את תפוחי האדמה בכל רחבי עם מזלג ואופים בתנור במשך כ 1 שעה או עד מכרז.
הסר מהתנור, להשאיר עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לחתוך כל תפוח אדמה לשמונה טריזים ולשים בקערה גדולה עם שמן זית. עונה בנדיבות.
מערבבים היטב, לוודא שכל טריז מצופה היטב בשמן ותבלינים.
לעמוד על טריזי תפוחי אדמה על תבנית אפייה לא מקל גדול לצלות בתנור במשך 20-30 דקות או עד פריך באמת וזהב. בינתיים, מערבבים את השמנת החמוצה בקערת הגשה עם חזרת ועירית חתוכה.
מגישים את הפרוסות ישר מהתנור, עם שמנת חמוצה לטבילה.
הכן מראש: אופים את תפוחי האדמה ולעשות לצנן את הטבילה יום לפני. שעתיים לפני המסיבה שלך, להכין את תפוחי האדמה מ שלב 2 ולשים בתנור חצי שעה לפני האורחים שלך מגיעים.
להתנודד הבישול: צולים בשתי קבוצות חצי לפני המסיבה מתחילה וחצי כאשר אלה נאכלו.