זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: קלמרי ממולא טעים בהחלט, ירקות שורש אפוי טעים לחלוטין, ו פשוט טעים ופשוט עגבניות, בזיליקום, שום פסטה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). יש לשטוף את צינורות קלמרי להתייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
צינורות דיונון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבצל, 6 שיני שום, שרימפס, בשר סרטנים ומיץ לימון. כפית חלק מתערובת זו לתוך כל צינור דיונון ולאטום את הקצוות על ידי 'תפירה'עם קיסם. מסדרים בשכבה אחת בתחתית תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'. תניח בצד.
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים גבינת שמנת 2 שיני שום. מבשלים ומערבבים עד שגבינת שמנת נמסה. בהדרגה להקציף בחלב. מבשלים עד מחומם דרך ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים את גבינת פרמזן ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את כל הצינורות קלמרי בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צינורות דיונון
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
מפזרים על 2 כפות של גבינת רומנו על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתום
6
אופים חשוף עד הגבינה הוא השחמה ורוטב הוא תוסס. בעוד הקלמארי הוא אפייה, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.