קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

קערת אטריות טופו יפנית

קערת אטריות טופו יפנית
צריך מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומנה עיקרית טבעונית? קערת אטריות טופו יפנית יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזאת. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש לארוז אטריות אוטון ישר ל-ווק, חומץ אורז מתובל, מירין, וג'ינג'ר חתיכה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: קערת אטריות סאטיי עם טופו, בוק צ'וי וקערת אטריות טופו, ו קערת אטריות טופו ואדממה עם מרק קוקוס מקורמל.

הוראות

1
מערבבים את רוטב התמרי או הסויה, חומץ ומירין או סוכר בקערה רדודה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
תמריתמרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את הטופו במרינדה ופונים למעיל. השאירו לספוג את הטעמים במשך כ 30 דקות או יותר. (אם במרינדה במשך כמה שעות, לשמור במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
3
כאשר מוכן לבשל, להפוך את התנור על חם. לפזר את הקורנפלור על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את טופו מן המרינדה, הזמנת המרינדה, רול ב cornflour כדי מעיל כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
5
מחממים מחבת רחבה על מחבת בגובה בינוני ומוסיפים מספיק שמן חמניות כדי לכסות את בסיס המחבת. מטגנים את הטופו, באמצעות מלקחיים כדי להפוך, עד זהב כהה פריך בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מסננים על נייר מטבח, ולאחר מכן לשמור על חום בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים 1 ליטר מים בסיר בינוני עם המרינדה השמורה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים אספרגוס, שעועית אדממה, אפונה, זנגביל ואטריות וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד הירקות הם רק במכרז, על 3-4 דקות. מחלקים בין 4 קערות ומניחים 2 קוביות טופו בכל אחד. למעלה עם עלי כוסברה ומגישים טפטוף עם קצת שמן צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.