קערת אטריות טופו יפנית
צריך מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומנה עיקרית טבעונית? קערת אטריות טופו יפנית יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזאת. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש לארוז אטריות אוטון ישר ל-ווק, חומץ אורז מתובל, מירין, וג'ינג'ר חתיכה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: קערת אטריות סאטיי עם טופו, בוק צ'וי וקערת אטריות טופו, ו קערת אטריות טופו ואדממה עם מרק קוקוס מקורמל.
הוראות
מערבבים את רוטב התמרי או הסויה, חומץ ומירין או סוכר בקערה רדודה ומערבבים עד מומס.
מניחים את הטופו במרינדה ופונים למעיל. השאירו לספוג את הטעמים במשך כ 30 דקות או יותר. (אם במרינדה במשך כמה שעות, לשמור במקרר.)
כאשר מוכן לבשל, להפוך את התנור על חם. לפזר את הקורנפלור על צלחת.
הסר את טופו מן המרינדה, הזמנת המרינדה, רול ב cornflour כדי מעיל כל הצדדים.
מחממים מחבת רחבה על מחבת בגובה בינוני ומוסיפים מספיק שמן חמניות כדי לכסות את בסיס המחבת. מטגנים את הטופו, באמצעות מלקחיים כדי להפוך, עד זהב כהה פריך בכל רחבי.
מסננים על נייר מטבח, ולאחר מכן לשמור על חום בתנור.
מניחים 1 ליטר מים בסיר בינוני עם המרינדה השמורה ולהביא לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס, שעועית אדממה, אפונה, זנגביל ואטריות וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד הירקות הם רק במכרז, על 3-4 דקות. מחלקים בין 4 קערות ומניחים 2 קוביות טופו בכל אחד. למעלה עם עלי כוסברה ומגישים טפטוף עם קצת שמן צ ' ילי.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.