קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות40
מגזין

קצוות שרופים בסגנון קנזס סיטי

קצוות שרופים בסגנון קנזס סיטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קנזס סיטי בסגנון שרוף מסתיים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 80 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 753 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 9 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, פפריקה, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. נסו צלעות בסגנון קנזס סיטי, רוטב ברביקיו בסגנון קנזס סיטי, ו צלעות חזיר בסגנון קנזס סיטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מעשן או גריל
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מנפים לקערה בינונית את הסוכר החום, הסוכר המגורר, המלח, אבקת הצ ' ילי, הפפריקה, הפלפל השחור, הכמון, אבקת השום, אבקת הבצל ופלפל הקאיין ומערבבים היטב. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חתוך את כל השומן הקשה מהחזה. חתוך את כל השומן הרך עד 1/4 אינץ'. הכן מעשן או גריל, בהתאם להוראות היצרן. ייצב את הטמפרטורה ב 220 מעלות צלזיוס השתמש בעץ עדין כמו היקורי או דובדבן לטעם העשן. מכסים בנדיבות את כל צידי החזה בשפשוף ומעסים אותו בעדינות. שמרו את שאריות השפשוף. עשן את הבשר עד מדחום לקריאה מיידית רושם 170 עד 185 מעלות פרנהייט כאשר מוכנס לתוך החלק השטוח של דד, על 1 שעה לכל קילו. לדוגמה, חזה של 10 קילו עשוי להזדקק לעשן במשך כ -10 שעות או יותר. עקוב אחר הטמפרטורה הפנימית.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הפרד את נקודת הבשר מהדירה. בשלב זה אתה יכול לחתוך את החלק השטוח מן החזה ולאכול. חתוך את השומן הגלוי מנקודת החזה וצפה אותו בשפשוף השמור. מחזירים את הבשר למעשן וממשיכים לבשל עד שהטמפרטורה הפנימית של נקודת החזה מגיעה ל 200 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
הסר את החזה מהמעשן לקרש חיתוך ותן לו לשבת 10 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
חותכים לגושים ומעבירים אותם לפלטת הגשה.
8
הגישו אותו חם עם הרוטב האהוב עליכם בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק