קציץ בשר אירי עם רוטב שמנת כרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר אירי עם רוטב כרוב. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 2436 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 184 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו חמאה, שום, מקלות סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו בייקון אירי וכרוב עם רוטב חרדל, בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה, ו בשר משומר וכרוב ברוטב חרדל אירי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים יחד את הבשר הטחון, כבש, פודינג לבן, צ ' דר, תיבול מונטריאול, בצל מגורען, פלפל, בזיליקום, קארי, אורגנו, מלח, ביצים ובצל עד מעורבב היטב.
מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים היטב.
בואו לעמוד במשך 5 עד 10 דקות. בצורת יומן.
על תבנית אפייה, לשים כמה עלי כרוב גדולים למטה עבור קציץ הבשר לבשל על.
מניחים כמה מקלות סלרי על קציץ הבשר (כדי לשמור על רדיד אלומיניום מהחלק העליון של קציץ הבשר), מכסים בנייר כסף ואופים במשך 45 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות כדי לתת לו פריך, על 15 דקות.
פרוסה ומגישה עם רוטב שמנת כרוב בצד.
מחממים סיר בינוני ומוסיפים את השמן. חום את השום, ולאחר מכן להוסיף את הכרוב ו לטגן עד שקוף. Deglaze הסיר עם שרי, ולאחר מכן ומבשלים עד מופחת על ידי כמחצית.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומפחיתים בחצי שוב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מקפלים את החמאה ומגישים חם.