קציץ בשר הודו מבושל פעמיים
קציץ בשר הודו מבושל פעמיים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 357 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עשבי תיבול ושמן עגבניות מיובשות במרינדה, הודו טחון, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציץ בשר מבושל לאט, קציץ בשר מקסיקני מבושל איטי, ו ראמן פאיטן הודו עם הודו פריך וביצה מבושלת רכה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את כל המרכיבים היטב בקערה גדולה, תוך שמירה על 1/2 כוס של רסק עגבניות מיובש. צור את התערובת לתוך כיכר ולהעביר אותו לתבנית אפייה. מכסים ואופים עד הטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 1 שעה.
הסר את תבנית האפייה מהתנור.
מורחים את המחית השמורה על גבי, ולאחר מכן להחזיר אותו לתנור, ואופים חשופים במשך 10 עד 15 דקות.
כאשר מוכן לשרת, לחמם קצת שמן מעגבניות מיובשות במחבת nonstick או מחבת.
חותכים את קציץ הבשר לפרוסות 1 אינץ ' ומוסיפים למחבת. פריך משני הצדדים עבור שכבה נוספת של מרקם.