קציץ בשר עם פטריות מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו בצל, פלפל טחון, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: קציץ בשר לבישול איטי עם פטריות שיטאקה, קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם, ו פשטידת קציץ בשר.
הוראות
1
מחממים תנור למחבת צלייה 350°f. שמן 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
2
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים בצל וסוכר; sauté עד בצל הוא חום זהוב עמוק, על 15 דקות. מערבבים אורגנו ושום.