קציץ בשר צמחוני עם ירקות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 290 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-475 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם בשר צמחוני טחון, מלח, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית נסו קציץ בשר צמחוני, קציץ בשר צמחוני ממש טוב (באמת!), ו קציץ בשר צמחוני עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה לשלב בשר טחון צמחוני, בקר טחון צמחוני מתפורר, בצל, ביצים, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפל, מרווה, אבקת שום, חרדל, שמן, קוביות לחם וחלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)