קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

קציץ בשר צ'יפוטלה מעושן

קציץ בשר צ'יפוטלה מעושן
קציץ בשר מעושן עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 266 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . אם יש לכם רוטב אדובו מפלפלים צ'יפוטלה, מלח סלרי, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציץ בשר צ'יפוטלה מעושן, רוטב ברביקיו צ'יפוטלה מעושן, ו מטבל צ'יפוטלה שעועית שחורה סמוקי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקציפים את הביצים בקערת ערבוב גדולה עד חלקה, ואז לטאטא ברוטב ברביקיו 1/3 כוס, שום, צ 'ילי צ' יפוטלה, רוטב אדובו, מלח כשר, פלפל שחור, מלח סלרי, כמון, ורוטב ווסטרשייר עד חלקה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מערבבים את הבצל, שיבולת שועל, בשר טחון עם הידיים עד מעורבב באופן שווה. לארוז את התערובת למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
שיבולת שועלשיבולת שועל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מברישים את החלק העליון של קציץ הבשר עם 2 כפות נוספות של רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה