קציץ בשר צ'יפוטלה מעושן
בשר צ'יפוטלה מעושן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם שיבולת שועל מהירה לבישול, פלפל, צ'יפוטלה צ' ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו קציץ בשר צ'יפוטלה, בשר לייט: עשן Kedgeree, עם או בלי דגים, ו פשטידת קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F, ערפל מחבת כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' עם ספריי בישול.
מערבבים רוטב ברביקיו, צ ' יפוטלס, רוטב adobo, ביצים, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים שום, בצל, בשר בקר ושיבולת שועל.
מערבבים בעדינות אבל ביסודיות עם הידיים. תערובת קלה לארוז לתוך מחבת כיכר.
אופים במשך 45 דקות. בזהירות מורחים קטשופ על גבי ואופים במשך 10 דקות יותר, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס למרכז מגיע 71°.
בואו לעמוד במשך 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.