לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו קציצות ברוטב ירוק (גרנאטין קון סלסה ורדה). מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 466 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם צלפים, ביצים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. נסו סלסה ורדה (רוטב ירוק איטלקי), פולו קון סלסה ורדה (עוף עם רוטב ירוק), ו סלסה ורדה - רוטב עגבניות ירוק לאנצ'ילדות עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
משרים את הלחם במים למשך 5 דקות, מוציאים מהמים ולוחצים את הנוזל ביד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
טיפים עגולים לפינה #4
2
מניחים את הלחם הספוג בקערה גדולה, מוסיפים את הבקר והנקניק ומערבבים ביד לאיחוד.
במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים 1 כוס שמן עד לעישון. מבשלים את הקציצות בשמן עד להזהבה ומבושלות, עובדים בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות יתר של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוציאים את הקציצות לצלחת מרופדת במגבות נייר ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
בקערת העבודה של מעבד מזון מחית את יתרת 1/2 כוס השמן, האנשובי, הצלפים, הפטרוזיליה, הנענע והחומץ הלבן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. רוז הזכוכית של פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.