קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

קציצות ברוטב ירוק (גרנאטין קון סלסה ורדה)

קציצות ברוטב ירוק (גרנאטין קון סלסה ורדה)
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו קציצות ברוטב ירוק (גרנאטין קון סלסה ורדה). מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 466 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם צלפים, ביצים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. נסו סלסה ורדה (רוטב ירוק איטלקי), פולו קון סלסה ורדה (עוף עם רוטב ירוק), ו סלסה ורדה - רוטב עגבניות ירוק לאנצ'ילדות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
משרים את הלחם במים למשך 5 דקות, מוציאים מהמים ולוחצים את הנוזל ביד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
מניחים את הלחם הספוג בקערה גדולה, מוסיפים את הבקר והנקניק ומערבבים ביד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את השום, הבזיליקום, הביצים והפקורינו ומערבבים היטב לאיחוד. הכינו כדורים בגודל כדור גולף מתערובת הבשר והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים 1 כוס שמן עד לעישון. מבשלים את הקציצות בשמן עד להזהבה ומבושלות, עובדים בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות יתר של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוציאים את הקציצות לצלחת מרופדת במגבות נייר ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
בקערת העבודה של מעבד מזון מחית את יתרת 1/2 כוס השמן, האנשובי, הצלפים, הפטרוזיליה, הנענע והחומץ הלבן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים מחצית מהרוטב על הקציצות החמות, ומגישים את החצי השני בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. רוז הזכוכית של פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.