קציצת עוף מצופה בפירורי לחם עם חזיר, גבינת שמנת משולשת ורוקט
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו צ'אט עוף מצופה בפירורי לחם עם חזיר, גבינת שמנת משולשת ורוקט. מנה אחת מכילה 1003 קלוריות , 58 גרם חלבון ו -64 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-4 סועדים . אם יש לכם ביצים, פירורי לחם פנקו, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מתכון זה אהוב על ידי 2 חובבי אוכל וטבחים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 79% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: דונקאטסו - צ'אט חזיר מצופה בפירורי לחם קוריאניים , קישואים מטוגנים מצופים בפירורי לחם עם גבינה , ואצבעות עוף מצופות בפירורי לחם .
הוראות
טורפים יחד את החומץ, החרדל וקצת המלח והפלפל בקערה גדולה. מוסיפים את השמן לאט לאט עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הרוקט ומערבבים כך שיצפה את העלים בוויניגרט. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם ב-3 קערות שטוחות נפרדות ומפזרים מלח ופלפל על כל אחת מהן.
מניחים כל חזה עוף בין שתי חתיכות ניילון נצמד וטוחנים לעובי של 1/4 אינץ'.
פזרו מלח ופלפל משני צידי העוף, טבלנו כל חזה בקמח וסירנו עודפים. טבלו במי הביצה ותנו לכל עודף לטפטף, ולאחר מכן טבלנו את שני הצדדים בפירורי הלחם.
מניחים על רשת אפייה מעל תבנית אפייה.
מחממים מראש 2 מחבתות גדולות עם ציפוי נון-סטיק על אש גבוהה.
הוסיפו 3 כפות חמאה וכף אחת של שמן לכל מחבת וחממו עד שהחמאה נמסה ותתחיל להבעיר אור.
מניחים 2 חזה עוף בכל מחבת ומבשלים עד להזהבה, כ-4 דקות. הופכים את חזה העוף וממשיכים לבשל עד להזהבה והעוף מבושל לחלוטין, עוד כ-3 דקות.
מוציאים כל חזה לצלחת גדולה ומיד מעל כל חזה מפזרים כמה פרוסות גבינה, כמה פרוסות חזיר וקצת מסלט ארוגולה.