קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קראמבל חמוציות

קראמבל חמוציות
קראמבל חמוציות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 313 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם גלידה, חמאה, שיבולת שועל בישול מהיר, וכן קומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 19%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אגס חמוציות להתפורר, חמוציות אגס להתפורר, ו חטיפי קראמבל חמוציות.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו שיבולת שועל, סוכר חום וקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים. לחץ חצי לתוך 8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מורחים את רוטב החמוציות באופן שווה על הקרום. מפזרים תערובת שיבולת שועל שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
4
אופים בחום של 350 אפים למשך 35-40 דקות או עד להזהבה והמילוי חם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מגישים חם עם קצפת או גלידה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
גלידהגלידה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב קרמבל עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "