קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

קרבונרה סקווש חורף עם פנצ'טה ומרווה

קרבונרה סקווש חורף עם פנצ'טה ומרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קרבונרה סקווש חורף עם Pancetan ומרווה. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 667 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו דלעת, מרק עוף, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת סקווש עם פנקטן ושמן מרווה, רביולי דלעת סקווש עם פנקטן ומרווה, ו מרק סקווש חורף עם פנקטה, כרישה, & שום ירוק.

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה מעל בינוני heat.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף pancetta,להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם,עד פריך, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
3
מוסיפים מרווה וזורקים למעיל.באמצעות כף מחוררת, להעביר pancetta וגיל לקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להוסיף סקווש, בצל, ושום למחבת;העונה עם מלח ופלפל ומבשלים, stirringoccasionally, עד הבצל הוא שקוף, 8-10minutes.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף מרק. מביאים לרתיחה, reduceheat, ומבשלים עד סקווש רך ו liquidis מופחת בחצי, 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
תן coolslightly, ואז purée בבלנדר עד חלקה;העונה עם מלח ופלפל. מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
ניקוז, הזמנת 1 כוס פסטה בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
שלב פסטה, מחית סקווש, ו 1/4 cuppasta בישול נוזלי במחבת שמורה ולחתוך על חום בינוני, זורק ומוסיף יותר פסטה בישול נוזלי לפי הצורך, untilsauce מעילים פסטה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מערבבים In1 / 4 גביע פקורינו; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פקורינופקורינו
11
מגישים פסטה עם pancettaand מרווה שמורה, Pecorino מגולח, ועוד פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
12
לעשות קדימה: purée סקווש יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
13
בואו מגניב; לכסות ולהירגע.
14
למנה: 660 קלוריות, 23 גרם שומן, 8 g סיבים
15
בתיאבון