קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קרם פודינג דביק של שרידן

קרם פודינג דביק של שרידן
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג דביק קרם של שרידן. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 861 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, שמנת כפולה, חלמונים, וליקר קפה שכבתי של שרידן. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פודינג אורז טופי דביק עם קרם קרמל, פודינג טופי דביק, ו פודינג טופי דביק.

הוראות

1
לטאטא את הסוכר גלגלית, ביצה שלמה חלמונים ביצה יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שים את השרידנים והשמנת במחבת, תביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטאטא על תערובת הביצה, ואז להשאיר עד מקורר מעט כדי להפוך פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
גריז קל שש 200ml / -14°l עוז ramekins עם חמאה, מניחים שכבה של פרוסות קרואסון בתחתית כל אחד, ולאחר מכן מוסיפים קמצוץ נדיב של סוכר muscovado וקצת של פודינג ביצה. שמור על הנחת קרואסון רפרפת באותו אופן, לסיים אותו עם קומץ של סוכר. אפשר לפודינג להסתפק לזמן מה לספוג את הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
תנור חום 200C / מאוורר 180c / גז 6, ואז לבשל פודינג עבור 18-20 דקות עד נפוח, זהוב ופריך (סוכר muscovado ייתן גימור טעים ודביק לפודינג).
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בעוד puddings אפייה, להפוך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מניחים את הסוכר והחמאה במחבת ומערבבים על חום בינוני עד מומסים יחד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 3-4 דקות עד כהה ודביק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
9
מגישים את הפודינג במנות שלהם עם קצת רוטב חמאה חם נשפך על.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג פודינג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "