קרמה דה לנטג'ס ( מרק עדשים פורים)
קרמה דה לנטג'ס ( מרק עדשים פורים) נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גזר, שן שום, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Crema de Garbanzos (מרק גרגרי חומוס), מרק עדשים בסגנון קולומביאני (SOPA DE LENTEJAS), ו מרק עדשים ותרד (Sopa de Lentejas con Espinacas).
הוראות
מוסיפים את השמן, גזר, בצל, שום, עגבניות ובצל ירוק לסיר, מתבלים במלח ופלפל. לבשל ערבוב מדי פעם על 12 דקות. מערבבים בכמון ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את העדשים והמים, מביאים לרתיחה. לאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות ולבשל עדשים להיות מכרז על 30 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה והכוסברה, מבשלים 15 דקות עד שתפוחי האדמה מבושלים במלואם ומכרזים את המזלג.באמצעות בלנדר, מחית את המרק בקבוצות עד חלקה. תחזיר את המרק לסיר.
הוסף יותר מרק במידת הצורך כדי להגיע לעקביות הרצויה.מצקת לתוך קערות מרק העליון עם שמנת, אם משתמשים, ומגישים מיד.