קרמה דה לנטג'ס ( מרק עדשים פורים) נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גזר, שן שום, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Crema de Garbanzos (מרק גרגרי חומוס), מרק עדשים בסגנון קולומביאני (SOPA DE LENTEJAS), ו מרק עדשים ותרד (Sopa de Lentejas con Espinacas).
הוראות
1
מוסיפים את השמן, גזר, בצל, שום, עגבניות ובצל ירוק לסיר, מתבלים במלח ופלפל. לבשל ערבוב מדי פעם על 12 דקות. מערבבים בכמון ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזיר
שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את העדשים והמים, מביאים לרתיחה. לאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות ולבשל עדשים להיות מכרז על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את תפוחי האדמה והכוסברה, מבשלים 15 דקות עד שתפוחי האדמה מבושלים במלואם ומכרזים את המזלג.באמצעות בלנדר, מחית את המרק בקבוצות עד חלקה. תחזיר את המרק לסיר.