צריך מנה צמחונית בצד? קרפים עם אפרסקים וקוניאק חמים ושקדים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 464 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה קרפה, חלב, קוניאק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קרפים אפרסקים ושמנת, קרפי קינמון עם אפרסקים וגבינת שמנת, ו שעועית וניל קרפים עם אפרסקים ושמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הבלילה: מערבולת יחד ביצים, קמח, וחלב בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים מחבת קטנה ללא מקל על חום בינוני ומברשים עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים 2 כפות. בלילה, מסתחרר להתפשט באופן שווה. מבשלים עד הזהב מתחת, 1 דקה; הפוך ומבשלים 30 שניות. הפוך crpes הנותרים, צחצוח מחבת עם חמאה וערימה crpes סיים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הפוך מילוי: מערבבים יחד ריקוטה, סוכר, גרידה, ומלח בקערה בינונית. כף 1 כף. מילוי למרכז של קרפ. מקפלים קרפ במחצית, לחיצה בעדינות כדי להפיץ מילוי שווה, ואז לקפל במחצית שוב כדי ליצור משולש. המשך עם crpes הנותרים.