קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים

קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים
קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בערך 45 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם קוניאק, חמאה נוספת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים, פודינג אורז ישן עם קרמל מלוח ופקאנים קלויים, ו קרפים ברוטב קרמל.

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בבלנדר תערובת עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בואו לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר. להתמזג שוב לפני השימוש.
3
מברשת 8-עד 9 אינץ ' קוטר מחבת nonstick בקלילות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
חום מעל חום בינוני-גבוה.
5
יוצקים בלילת scant 1/4 כוס לתוך מחבת, הטיה כדי לאפשר הבלילה כדי מעיל התחתון של מחבת. לבשל עד קרפ הוא זהב על הקרקעית, על 1 דקה. הפוך קרפ מעל ומבשלים עד חום בתחתית, כ -45 שניות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
העברה למגבת נייר. חזור עם הבלילה שנותרה, מה שהופך על 24 קרפים וערימה קרפים בין מגבות נייר. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
מערבבים cajeta, חלב, חמאה בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב מצטמצם 2 3/4 כוסות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום. מערבבים בקוניאק.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
3
מקום 1 קרפ על משטח עבודה.
4
מורחים עם 1 רוטב כף.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
מפזרים 1 כף פקאנים קצוצים. מקפלים קרפ במחצית על מילוי, ואז במחצית שוב, יצירת משולש. חזור עם קרפים שנותרו, רוטב, פקאן. מסדרים קרפים בשתי צלחות זכוכית 13x9x2-inch. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי וצינה קרפים ורוטב הנותרים בנפרד. רוטב Rewarm רק עד pourable לפני המשך.)
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
קרפיםקרפים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
יוצקים את הרוטב שנותר מעל קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
אופים עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מפזרים עם כל פקאנים שנותרו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל