קרפי בננה שוקולד-אגוזי לוז
אם יש לכם חלבונים, נוטלה, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. ציון זה הוא רע למדי. קרפי בננה שוקולד, קרפי בננה שוקולד, ו בננה שוקולד חם " קרפים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, החלבונים, המים, החלב והשמן.
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח; מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מקררים במשך שעה 1.
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון על אש בינונית; יוצקים 1/4 כוס בלילה למרכז המחבת. הרם והטיה את המחבת לתחתית המעיל באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים עוד 15-20 שניות.
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה, משמן את המחבת לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
במחבת גדולה ממיסים חמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה סוכר חום עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים בננות; מבשלים 2-3 דקות או עד שהבננות מזוגגות ומתרככות מעט, תוך ערבוב עדין.
מורחים נוטלה על כל קרפ; למעלה בננות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, Moscato Dasti, בורדו לבן
קרם שרי, פורט ושמפניה הם בחירה מצוינת לקרפים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.