קרפצ'יו סלק עם גבינת עיזים ויניגרט נענע
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרפצ'יו סלק עם גבינת עיזים וארוגולה, קרפצ'יו סלק עם ויניגרט זנגביל-מיסו, ו סלט סלק וגבינת עיזים קלוי עם ויניגרט בלסלמטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו מעוטר גיליון אפייה עם לסכל.
מניחים סלק על גיליון (אם באמצעות סלק בהיר וכהה, מניחים אותם על גיליונות נפרדים כדי למנוע שינוי צבע).
מפזרים סלק בקלילות עם מים. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים עד סלק רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 40 דקות. מגניב על הסדין. לקלף סלק. (ניתן להכין 1 יום קדימה.
מניחים בשקית פלסטיק resealable; צמרמורת.)
באמצעות גבינה מבצעה או סכין, לחתוך סלק דק מאוד. מעט חפיפה פרוסות על 6 צלחות, חלוקת שווה.
מפזרים גבינה, ואז שאלוט, מלח ופלפל.
להקציף חומץ, מנטה, שמן, וסוכר בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.