ראגו פטריות בר שמנת
ראגו פטריות בר שמנת עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 178 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.94 דולר למנה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם מלח, שמן זית, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ראגו פטריות בר מעל פולנטה שמנת, צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר, ו ראגו פטריות בר בקליפות בצק עלים.
הוראות
מחממים שמן זית ו 1 כף חמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פטריות עם קורט מלח. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שנוזל מתאדה והפטריות חומות בהירות, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים 1/2 כף חמאה ושאלוט; מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפטריות מקורמלות וכמעט רכות, כ -10 דקות.
טפטוף בקוניאק וחומץ; מבשלים עד שהנוזל מתאדה, 1 דקה. מערבבים קרם פרש.
מערבבים פנימה מרק עוף, מיורן ומלח ופלפל שחור לפי הטעם. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מבשלים עד להסמכה קלה והפטריות רכות, 10 עד 15 דקות.