תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי בייקון עם פטריות. מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, מלח כשר ופלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו רביולי סלק עם פטריות מטוגנות, רביולי דלורית עם פטריות, ו רביולי Ricotta-אפונה עם אספרגוס ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הקמח במעבד מזון. עם המנוע פועל, יוצקים את הביצים מכות ודופק עד הבצק מתאסף סביב הלהבים. להפוך את הבצק ולטפוח לתוך מלבן. לעטוף בניילון נצמד ולהניח בצד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
עטיפת פלסטיק
2
בינתיים, לעשות את המילוי: דופק את הכרישה, בייקון וגזר במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
גזר
בייקון
כרישה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
העברה למחבת; להוסיף 1 כוס מים ומבשלים על חום בינוני, ערבוב, עד התאדה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את אגוז מוסקט, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל עד הירקות מתחילים חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מוסקט
פלפל
מלח
5
מעבירים לקערה, מוסיפים את הפטרוזיליה ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מערבבים את הריקוטה, gruyere וחלמונים ביצה; לכסות ולקרר עד מוכן לעשות את הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
Gruyere
רביולי
גבינת ריקוטה
7
אבק את הבצק עם קמח לחתוך 6 חתיכות. Pat 1 חתיכת בצק לתוך מלבן 4 על 2 אינץ ' (לשמור את השאר מכוסה בניילון נצמד). להאכיל צד רחב דרך מכונת פסטה בסביבה העבה ביותר. המשך להאכיל את הבצק דרך המכונה, הפחתת עובי הגדרה בכל פעם, עד הפסטה היא על / 16 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
פסטה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
עטיפת פלסטיק
8
מניחים את גיליון הפסטה על נייר קלף מצופה קמח תירס ומכסים במגבת מטבח. חזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
בצק
פסטה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מגבות מטבח
9
קו גיליון אפייה עם קלף ואבק עם קמח תירס. לחשוף 1 גיליון בצק; לפרוס עם צד ארוך מולך (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסים).
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
מניחים תלוליות קטנות של מילוי, על 2 סנטימטרים זה מזה, בשורה לאורך הקצה התחתון.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדס
11
צחצח את החצי העליון של הסדין במים וקפל את הבצק כדי לכסות את המילוי; לחץ סביב כל תל כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
12
חותכים לריבועים עם גלגל פיצה או סכין השף; מעבירים לסדין האפייה. חזור עם הבצק הנותר ומילוי. אם לא משתמשים מיד, לעטוף את תבנית האפייה פלסטיק להקפיא עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
שפים סכין
13
הפוך את הרוטב: להמיס 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים, עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מלח
15
מוסיפים את הבצל הירוק ושום; לבשל, ערבוב, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
שום
16
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
17
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
באזיל!
18
מבשלים את הרביולי: להביא 3 סנטימטרים של מים מלוחים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
19
מוסיפים את הרביולי בקבוצות ומבשלים עד למכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
20
הסר בכפית מחוררת והעברהלתבנית אפייה (להזמין את מי הבישול). מכסים את הרביולי בחופשיות בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
מים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
21
מוסיפים 1/2 כוסות של מי בישול רביולי לרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה מעט, 2 עד 3 דקות. מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה ועונה עם מלח ופלפל. מחלקים את רביולי בין צלחות; העליון עם הרוטב.