קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה

רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה
מתכון רביולי ערמונים עם חמאה משוננת מרווה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו פרמזן, צלוי, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה, רביולי ערמונים עם חמאה שחומה ותימין, ו רביולי חמאה מרווה ושחמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים בגסות את הערמונים. מבשלים את הפנצ ' טה ב 3 כפות חמאה בסיר כבד על חום מתון, ערבוב, עד פריך על הקצוות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, מערבבים, עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיף ערמונים ומים ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם בחצי. זרוק את השום.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מעבירים את התערובת לקערה ומחית כדי להדביק גס עם מזלג. לקלף חצי מהתפוח ולחתוך מספיק של חצי קלופים לקוביות 1/4 אינץ ' למדוד 3 כפות. השמורה נשארת תפוח לא מסולסל. מערבבים לקוביות, תפוח קלוף לתוך תערובת ערמון עם פרמזן, פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם. שים עטיפת טון 1 וון על משטח עבודה, שמירה על העטיפות הנותרות בניילון נצמד, ותל 1 כף קטנה של מילוי במרכז. מברשת קלה את הקצוות של העטיפה עם מים העליון עם עטיפה שנייה, לחיצה על סביב מילוי כדי לכפות את האוויר. לקצץ בצק עודף עם 2 3/4 אינץ ' חותך עוגיות עגול חותם קצוות היטב, לחיצה עליהם יחד עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ערמוניםערמונים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להעביר את הרביולי למגבת מטבח יבשה, ולאחר מכן לעשות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
חותכים מספיק מהתפוח unpeeled לקוביות 1/4 אינץ ' כדי למדוד 3 כפות ולזרוק עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
מחממים את 4 כפות החמאה הנותרות במחבת כבדה גדולה מעל חום מתון עד שהקצף שוכך והחמאה מתחילה להפוך לחומה. מערבבים מרווה ומבשלים, ערבוב, עד מרווה הוא פריך חמאה הוא חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
מוסיפים רביולי לסיר 6 ליטר של מים רותחים מומלחים, ואז מבשלים ברתיחה איטית, ערבוב בעדינות מדי פעם, עד במכרז, 3 עד 5 דקות. בזהירות להעביר רביולי עם כפית מחוררת למסננת לנקז. להחליק רביולי לתוך חמאה מרווה לבשל על חום מתון, ערבוב בעדינות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מפזרים רביולי עם תפוח לא מצופה ועונה עם פלפל.;
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto