קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 2 דק.
מנות43
ציון בריאות16
מגזין

רביולי פסיון עם רוטב ערמונים ופסטו כרוב מסולסל

רביולי פסיון עם רוטב ערמונים ופסטו כרוב מסולסל
מתכון רביולי פסיון עם רוטב ערמונים ופסטו כרוב מסולסל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו 2 דקות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 43 מנות. במנה עיקרית זו יש 700 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. מתכון זה מן המזווה הבריטי יש 2 אוהדים. גשו לסופר וקנו ערמונים, מלח ופלפל טרי, פסיון ומניות עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון בגריל עם כרוב מסולסל ורוטב פרת Noilly, 5 מרכיב סלט רביולי עם כרוב פסטו, שעועית לבנה, אספרגוס, ו רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי) (מתכונים דומים).

מרכיבים

60דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תרד תינוק הידוע גם בשם pousseתרד תינוק הידוע גם בשם pousse151 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1שאלוט בננה. קלופים ופרוסשאלוט בננה. קלופים ופרוס1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר20דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גרוטאות טריותגרוטאות טריות1כף. חומץ ביין אדוםגזר, פרוסגזר, פרוס1stickסלרי, קצוץ בארבעהסלרי, קצוץ בארבעה43שרימפס וורידיםקצף ערמוניםקצף ערמונים15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ערמונים קלוייםערמונים קלויים43שרימפס וורידיםערמונים טריים מהקליפהערמונים טריים מהקליפה150דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ערמונים, שקית ואקום רצויערמונים, שקית ואקום רצוי120דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר חזה עוףבשר חזה עוף5001 לב מפאלדי טרי אם אפשרפסיון ומניות עוףפסיון ומניות עוף500דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים1חתיכות טופי הית' ברזרעי כוסברהזרעי כוסברה1אוראו ממולאים כפוליםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון601 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפולקרם כפול1ביצה, מקציףביצה, מקציף43שרימפס וורידיםפסטה עם ביצים טריותפסטה עם ביצים טריות20דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לבן ביצהלבן ביצה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחלמוני ביצים ללא טווחחלמוני ביצים ללא טווח12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר1Lברווז או שומן אווזברווז או שומן אווז1שולחןקצוץ עשבי תיבול רכים כגון עירית, chervil, טרגון ופטרוזיליהקצוץ עשבי תיבול רכים כגון עירית, chervil, טרגון ופטרוזיליה43שרימפס וורידיםכרוב מסולסל וערמונים פסטוכרוב מסולסל וערמונים פסטו100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב מסולסל מכוסה בחמאהכרוב מסולסל מכוסה בחמאה200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב מסולסל, גבעולים הוסרוכרוב מסולסל, גבעולים הוסרו1ליק. פרוס ושטוףליק. פרוס ושטוף1גרידת לימון unwaxedגרידת לימון unwaxed1אוראו ממולאים כפוליםאבקת לציטיןאבקת לציטין1שולחן3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)801 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית 1tspשמן זית 1tsp1בצל, לחתוך 1/8בצל, לחתוך 1/815דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת275דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.oo קמח פסטהoo קמח פסטה5יבלות פלפל לבןיבלות פלפל לבן2רגלי פסיוןרגלי פסיון4כדורי מילוי פסיונים רביוליכדורי מילוי פסיונים רביולי4רביוליסרביוליס1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח43שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור סדוק טרימלח ופלפל שחור סדוק טרי1אוראו ממולאים כפוליםשמן חמניותשמן חמניות1Sprig1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1sprigגדול של טימיןגדול של טימין1Lsגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1501 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרכל הביצים לטווח בינוני חינםכל הביצים לטווח בינוני חינם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון