קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

רגלי ברווז מטוגנות בתפוזי סביליה

רגלי ברווז מטוגנות בתפוזי סביליה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן, רגלי ברווז פריכות, ו רגלי ברווז מטוגנות עם לפת.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מתבלים את רגלי הברווז משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
3
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מניחים את הרגליים במחבת, העור בצד למטה, ומטגנים עד משחימים היטב. הפוך אותם וחום בצד הבשר.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
הסר את המחבת מהחום ושופכים את רוב השומן.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
להניח את פרוסות התפוז בתחתית צלחת אפייה קרמיקה העליון עם רגלי הברווז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
החזירו את המחבת לחום.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
מוסיפים את שאלוט קצוצים, סלרי וגזר, ומטגנים, ערבוב, עבור 4 דקות כדי לאפשר את הירקות לחום קצת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
9
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את עשבי התיבול, שום ועוף, מערבבים הכל יחד, ואז שופכים על רגלי הברווז. הכנס את חתיכות הירקות בין הרגליים כך שהם שקועים בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
רגל ברווזרגל ברווז
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
11
הוסף רק מספיק מים כדי כמעט לכסות את הרגליים, ואז לבשל בתנור עבור 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
בינתיים, להוסיף חצי חמאה למחבת להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
13
מוסיף את כל שאלוט וחום בכל רחבי. לאחר הברווז כבר בתנור במשך 1 hr, להוסיף את שאלוט משחימים ומבשלים עוד 30 דקות עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
הסר את הצלחת מהתנור והעביר את הרגליים למגש אפייה. הרם את כל השאלוט והניח בצד אחד. מסננים את נוזל הבישול לתוך כד ולרוקן את כל שומן או פסולת ירקות שמגיע אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
להגדיל את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מניחים את רגלי הברווז בחזרה בתנור ולתת להם פריך במשך 10 דקות בזמן שאתה מסיים את הרוטב. מרתיחים את הנוזל במחבת גדולה ולהפחית עד שיש לך כ 300ml, ולאחר מכן עונה לטעום ולהוסיף סוכר, במידת הצורך. לבסוף, מוסיפים את החמאה הנותרת ומערבבים להמיס, לפני החזרת הצליתנים למחבת ומחממים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
17
מגישים את הרגליים על מצע של כרוב חמאה, מטפטף את הרוטב האור סביבו, עם גזר לבן צלוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרובכרוב