רגל כבש צלויה עם ערער ורוזמרין
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שיני שום, גבעולי רוזמרין, יין, גרגרי ערער. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מעולה. מתכונים דומים: רגל צולה של כבש עם רוזמרין, רגל צולה של כבש עם רוזמרין, ו רגל צלי כבש עם שום ורוזמרין.
הוראות
מחממים את התנור ל 190c / 170c מאוורר / גז
מערבבים את השום, רוזמרין, פלפל וערער יחד עם מספיק שמן זית כדי להפוך את הדבק.
הסר את הטלה מהמקרר ולשפשף במרץ עם הדבק, ואז להפריש בערך 1 שעה בעוד הטלה עולה טמפ חדר.
מניחים את הרגל לתוך פח צלייה צלוי במשך כ 1 שעות 45 דקות.
הסר את הטלה ולאפשר לנוח על לוח עטוף בנייר כסף לפחות 30 דקות. זה ייתן לך כבש כי הוא עדיין מעט ורוד באמצע. אם אתה מעדיף את הבשר שלך עשוי היטב, לבשל במשך 2 שעות, ואז לעזוב לנוח כאמור.
יוצקים כמה שיותר שומן מהמחבת ככל שאתה יכול, ואז למקם את המחבת על חום ישיר, מגרד את כל חתיכות.
יוצקים את היין, מביאים לרתיחה ומפחיתים קצת גירוד המחבת עם כף עץ. מסננים את המיצים לסיר ומתבלים לפי הטעם. כשהטלה נח, חתוך אותו. עצה כל מיצים לתוך הרוטב, ואז לחמם ולהגיש.