קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

רגל כבש צלויה עם ערער ורוזמרין

רגל כבש צלויה עם ערער ורוזמרין
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שיני שום, גבעולי רוזמרין, יין, גרגרי ערער. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מעולה. מתכונים דומים: רגל צולה של כבש עם רוזמרין, רגל צולה של כבש עם רוזמרין, ו רגל צלי כבש עם שום ורוזמרין.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים את השום, רוזמרין, פלפל וערער יחד עם מספיק שמן זית כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
הסר את הטלה מהמקרר ולשפשף במרץ עם הדבק, ואז להפריש בערך 1 שעה בעוד הטלה עולה טמפ חדר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים את הרגל לתוך פח צלייה צלוי במשך כ 1 שעות 45 דקות.
5
הסר את הטלה ולאפשר לנוח על לוח עטוף בנייר כסף לפחות 30 דקות. זה ייתן לך כבש כי הוא עדיין מעט ורוד באמצע. אם אתה מעדיף את הבשר שלך עשוי היטב, לבשל במשך 2 שעות, ואז לעזוב לנוח כאמור.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
יוצקים כמה שיותר שומן מהמחבת ככל שאתה יכול, ואז למקם את המחבת על חום ישיר, מגרד את כל חתיכות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים את היין, מביאים לרתיחה ומפחיתים קצת גירוד המחבת עם כף עץ. מסננים את המיצים לסיר ומתבלים לפי הטעם. כשהטלה נח, חתוך אותו. עצה כל מיצים לתוך הרוטב, ואז לחמם ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף