Rugelach דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוזים, מים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Rugelach, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).
הוראות
1
תן לגבינת השמנת ולחמאה לנוח על הדלפק במשך 10 דקות - אתה רוצה שהם יהיו מעט מתרככים אבל עדיין מגניב.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
1/4 פאונד פטריות מורל
2
שים את הקמח והמלח במעבד מזון, לפזר על חתיכות של גבינת שמנת וחמאה דופק את המכונה 6 עד 10 פעמים. ואז לעבד, גירוד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות, רק עד הבצק יוצר גושים גדולים—לא עובד את זה כל כך הרבה זמן כי הוא יוצר כדור על הלהב.
להפוך את הבצק החוצה, לאסוף אותו לכדור ולחלק אותו לשניים. צורה כל מחצית לתוך דיסק, לעטוף את הדיסקים בניילון לעטוף ולקרר לפחות 2 שעות, או עד 1 יום. (עטוף אטום, הבצק יכול להיות קפוא עד 1 חודש.)
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל 11-12 אינץ'. כפית (או מברשת) מבריק דק של ריבה על הבצק, ומפזרים מעל מחצית סוכר הקינמון. לפזר על מחצית האגוזים, מחצית דומדמניות וחצי שוקולד קצוץ. מכסים את המילוי עם פיסת נייר שעווה ולחץ בעדינות על המילוי לתוך הבצק, ולאחר מכן להסיר את הנייר ולשמור אותו עבור אצווה הבאה.
באמצעות גלגל פיצה או סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 16 טריזים, או משולשים. (הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לחתוך את הבצק לרבעים, ולאחר מכן לחתוך כל רבע למשולשים 4.) החל בבסיס כל משולש, מגלגלים את הבצק כך שכל עוגייה הופכת לסהר קטן. מסדרים את המגלגלים על תבנית אפייה אחת, מוודאים שהנקודות תחובות מתחת לעוגיות, ומקררים. חזור עם החבילה השנייה של הבצק, ומקרר את העוגיות לפחות 30 דקות לפני האפייה. (את העוגיות ניתן לכסות בקירור לילה או קפוא במשך עד 2 חודשים; לא להפשיר לפני האפייה, רק להוסיף כמה דקות נוספות לזמן האפייה.)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מתכונן ל
1
מניחים את המדפים לחלק את התנור לשלישים ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
1
מערבבים את הביצה והמים יחד, ומברישים קצת זיגוג זה על כל רוגלך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
2
מפזרים את העוגיות עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוק
3
אופים את העוגיות במשך 20 עד 25 דקות, מסובב את הסדינים מלמעלה למטה וחזית לאחור בנקודת האמצע, עד שהם נפוחים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
4
מעבירים את העוגיות למדפים כדי להתקרר רק כדי להתחמם או לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
5
הגשה: תה הוא מסורתי, אבל אנחנו שותים קפה עם רוגלך. אלה יפים, ואפילו עם מילוי ריבה-ופירות שלהם, לא מתוק מדי, והם אפילו טובים עם יין מבעבע.אחסון: העוגיות ניתן לשמור מכוסה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או עטוף אטום וקפוא עד 2 חודשים.