רוזמרין-בצד שפשף של סלמון עם תפוחי אדמה קלויים, גזר לבן, ופטריות
רוזמרין-שפשף בצד של סלמון עם תפוחי אדמה קלויים, גזר לבן, ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה לבנים עור, שמן זית, פינו נוארוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: רוזמרין-בצד שפשף של סלמון עם תפוחי אדמה קלויים, גזר לבן, ופטריות, רוזמרין-בצד שפשף של סלמון עם תפוחי אדמה קלויים, גזר לבן, ו לסכל עטוף בצד של סלמון עם לימון ורוזמרין.
הוראות
1
מערבבים רוזמרין, מלח ופלפל במעבד עד קצוץ דק. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף 4 כפות שמן; תהליך להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
מיקום 1 מתלה בשליש העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 450°f. לזרוק תפוחי אדמה, גזר לבן, 2 כפות שמן, ו 3 כפות תערובת רוזמרין בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
העברת תערובת ירקות גיליון אפייה rimmed, הסדרת שכבה אפילו. ירקות צלויים על המדף התחתון 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
קו גיליון אפייה גדול מעוטר בקלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
מניחים סלמון, צד העור למטה, על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מורחים עם תערובת רוזמרין הנותרים. לזרוק פטריות עם תערובת ירקות. להחזיר תערובת ירקות lowerrack; מניחים סלמון על המדף העליון. סלמון צלוי עד אטום רק במרכז וירקות עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.