רוטב בשר איטלקי
רוטב בשר איטלקי יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. והוא יספק כ 28 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לך לחנות ותביא תיבול, בשר טחון רזה במיוחד, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו רוטב בשר איטלקי, רוטב בשר איטלקי ופסטה, ו רוטב בשר איטלקי Herbed (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בשר טחון ו 3 מרכיבים הבאים, בקבוצות, בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה, ערבוב עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
לנקז היטב, ולחזור למחבת. מערבבים ברוטב פסטה ומרכיבים הנותרים.
מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 45 דקות. לחשוף ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 45 דקות או עד רוטב מעובה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Classico מועדפים מסורתיים גן ירקות רוטב פסטה Primavera.