קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות50
מגזין

רוטב ספגטי עם כרובית

רוטב ספגטי עם כרובית
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . נסו ספגטי ברוטב כרובית חריף, ספגטי זוקיני, פרושוטו פריך וכרובית קלויה ברוטב לימון ופרמזן, ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני בסיר גדול או בסיר מרק, ומבשלים את השום, הבצל והכרובית, ערבוב מדי פעם, עד הכרובית הוא השחמה ורך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
יוצקים בזיליקום, פלפל שחור ועגבניות מרוסקות, ומבשלים עד שהרוטב מתעבה והטעמים מעורבבים, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו