קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות49
מגזין

רוטב עגבניות בסיסי (פומודורו)

רוטב עגבניות בסיסי (פומודורו)
אם יש לך גבינת גראנה פאדאנו, בזיליקום, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוטב עגבניות פשוט / Sugo di Pomodoro Semplice, מעיים מזויפים ברוטב עגבניות: טריפה פינטן אל פומודורו, ו פרמזן בסיסי פומודורו.

הוראות

1
בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני אבל לא השחמה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מעובה מעט, על 15 דקות. מערבבים בסוכר, ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
בינתיים, לבשל פסטה במים רותחים, מלוחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
ניקוז.
6
מגישים רוטב על פסטה חמה עם רסס של שמן זית, קמצוץ בזיליקום וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
תן לרוטב נוסף להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לאטום במיכלים אטומים. להכניס למקרר עד 1 שבוע להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו