תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פירות ים מקסיקניים Sauté עם סלסאן אבוקדו-מנגו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לך לחנות ותביא מנגו, נענע, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הטקילה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טקילה-עוגיות ליים סוכר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלסה אבוקדו מקסיקני, עוף קלוי מקסיקני עם סלסה מנגו, ו סלסה מנגו ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית.מתבלים לפי הטעם במלח. כיסוי ו chill.DO קדימה: ניתן לעשות 2 שעות קדימה. תמשיך לעבוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה להתמזג. בהדרגה לטאטא בשמן זית 1/3cup. מרינדה העונה לטעום עםמלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים שרימפס בשקית גדולה resealablastic.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
מניחים צדפות בעוד גדולשקית פלסטיק ניתנת לקליטה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
יוצקים מרינדה intobags, חלוקת שווה (על 1/2 כוס כל).שקיות חותם; להפוך את המעיל. צמרמורת לפחות 30minutes ועד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5
מסננים שרימפס וצדפות; pourmarinade לתוך סיר קטן. Bringmarinade לרתיחה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
פט צדפות יבשות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה מעל בינוני highheat.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
8
הוסף צדפות למחבת ו sauté untilbeginning לבראון, על 11/2 דקות נמשכות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים להישאר 2 כפות שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
11
מוסיפים שרימפס בצל ירוק; sauté עד שטח השרימפהכמעט אטום במרכז,ערבוב לעתים קרובות, כ 3 דקות. להחזיר צדפות עם כלמיציםaccumulated למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
דַק-
12
להוסיף boiledmarinade. מבשלים עד פירות ים הוא רק מרכז opaquein ותערובת מחוממת דרך, 1 ל2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
13
העברה לקערה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מקשטים עם פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת ליים
15
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
1
בירה מקסיקנית היא התאמה טבעית לתפריט זה. אנחנו אוהבים בוהמיה (שישייה 8per$) כי זה מרענן,פריך, וקצת חריף.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.