רוטב פלפל אדום קלוי (עם ניוקי)
רוטב פלפל אדום קלוי (עם ניוקי) עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך שמן זית, פרמזן, ניוקי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים לסיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומבשלים את הניוקי על פי הוראות החבילה.
בסיר, מחממים שמן על חום בינוני עד חם, מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד הזהב.
מוסיפים פלפלים, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
העברה למעבד או בלנדר ומחית. להחזיר רוטב למחבת, להוסיף שמנת ולהביא לרתיחה, ערבוב.
מוסיפים בזיליקום, מלח, פלפל וכמה טיפות מיץ לימון, לפי הטעם.
בקערה גדולה, לזרוק את הניוקי ורוטב יחד. מחלקים בין קערות, מבשלים מעל כמה עלי בזיליקום קרועים, ומגררים קצת פרמזן מעל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto