רול-אפס תפוח קרמל
גלילי תפוח קרמל דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. מתאים ל-9 מנות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ותאספו תפוחים, ציפוי גלידת קרמל, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מקפיא לזניה רול קופצים, נקניקיות ממולא טוסט צרפתי רול קופצים, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים.
הוראות
בצלחת רדודה, לערבב יחד 3/4 כוס סוכר לבן 1/2 כפית קינמון. תניח בצד.
שמן חום בטיגון עמוק או מחבת חשמלית ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה נפרדת, מערבבים יחד 1/3 כוס סוכר לבן, 1 כפית קינמון וגבינת שמנת עד חלקה.
מערבבים את ציפוי גלידת וניל וקרמל, ואז לקפל את התפוחים.
לפרוס את עטיפות אגרול על משטח נקי.
מניחים 3 כפות של מילוי על מרכז כל אחד.
מערבבים יחד את קורנפלור ומים; מברשת את הקצוות של עטיפות אגרול.
להפשיל על פי הוראות החבילה.
מטגנים את הלחמניות בשמן חם עד חום זהוב, 4 עד 6 דקות.
הסר ולנקז בקצרה, ואז להתגלגל בצלחת רדודה של סוכר קינמון בעוד עדיין חם.