רול הדלעת של סבתא קרול
רול הדלעת של סבתא קרול הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 85 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך סודה לשתיה, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: הצ'ילי של סבתא קרול, רוטב הספגטי של סבתא קרול, ו פאדג'חמאת הבוטנים של סבתא קרול.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). חמאה 12x17 אינץ 'גליל ג' לי מחבת וקו עם נייר קלף; חמאה נייר קלף. בנדיבות אבק מגבת מטבח עם סוכר ' ממתקים.
מקציפים ביצים, סוכר לבן ודלעת יחד בקערה עד שמנת.
מנפים קמח, סודה לשתיה, קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט יחד בקערה נפרדת; ומערבבים בהדרגה לתערובת ביצים. מערבבים לשלב.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש בדיוק 10 דקות.
מיד להפוך את העוגה על מגבת המטבח מוכן. החל מקצה ארוך, לגלגל עוגת דלעת ומגבת.
בואו מנוחה עוגת התגלגל במשך 10 דקות.
מקציפים גבינת שמנת, חמאה, 16-אונקיה חבילת סוכר ממתקים, ותמצית וניל יחד בקערה עד חלקה; לקפל פקאנים.
פרוס עוגה; מורח עם המילוי.
חותכים את כל קצוות משוננים. מכסים ומקררים עד שמצוננים.
חותכים עוגה לשניים אם תרצה; מפזרים סוכר של ממתקים לפני ההגשה.