רול עגל בסגנון נאפולי: Rotolo di Vitello
רול עגל בסגנון נאפולי: Rotolo di Vitello הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צנוברים, תרד, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: Spezzatino di vitello con piselli (צלי עגל עם אפונה), צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello, ו לחמניות עגל ברוטב עגבניות - - - Braciole di Vitello.
הוראות
חותכים את הביצים קשות לתוך סיבובים. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את פרוסות הביצה, תרד, פטרוזיליה, אורגנו, שום, צימוקים וצנוברים. מערבבים עד היטב ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מניחים את חזה העגל שטוח על משטח עבודה נקי ומכסים עם חלק מתערובת הביצה. החל מהקצה האופקי הקרוב אליך, להתחיל לגלגל את חזה העגל על המילוי, מתגלגל די בחוזקה כמו שהיית בוריטו. באמצעות חוט מטבח, לאבטח את רול העגל.
בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן מעל להבה בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן. חום את הבשר ולהסיר מהמחבת.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים עד שהבצל מתחיל לרכך ולהפוך חום זהוב בהיר, כ -5 דקות.
מוסיפים את היין וממשיכים לבשל עד שהיין מתאדה.
מוסיפים את העגבניות והעגל, ואז מתבלים במלח ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית לרתיחה, ולתת להתבשל בעדינות במשך 1 שעה. אם יש צורך לשמור על לח המחבת, להוסיף קצת מים במהלך תהליך רותח.
הסר את רול עגל מבושל מהמחבת, להסיר את החוט לחתוך לפרוסות בגודל שווה.
מגישים מיד, עם כפית נדיבה של רוטב המחבת.