ריבועי עוגת הגבינה של דולצ'ה
והוא יספק כ 64 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 36 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, ביצים, קרקרים מחיטה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריבועי עוגת הגבינה של דולצ'ה, ריבועי עוגת הגבינה של דולצ'ה, ו ריבועי עוגת הגבינה של דולצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור במצב בינוני וחימום מראש תנור ל 163°. שורה תחתונה וצדדים של מחבת אפייה מרובע 8 אינץ 'עם 2 גיליונות של רדיד (crisscrossed), עוזב 2 אינץ' overhang בכל הצדדים.
טוחנים קרקרים דק עם סוכר וקמצוץ מלח במעבד מזון. עם מנוע פועל, להוסיף חמאה, מיזוג עד בשילוב. לחץ על תערובת באופן שווה על החלק התחתון של תבנית אפייה.
אופים 10 דקות, ואז להתקרר במחבת על מדף 5 דקות.
מפזרים ג ' לטין על חלב בקערה קטנה ולתת לעמוד 2 דקות כדי לרכך.
הכה יחד גבינת שמנת, ביצים, מלח, תערובת ג ' לטין בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד בשילוב היטב, על 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים בעדינות אך ביסודיות.
יוצקים מילוי מעל קרום, החלקה למעלה, ואז אופים באמבט מים חמים בתנור עד המרכז מוגדר רק, כ 45 דקות. עוגת גבינה מגניבה לגמרי במחבת על מדף, על 2 שעות. צמרמורת, מכוסה, לפחות 6 שעות.
מחממים את כל המרכיבים זיגוג בדוד כפול או קערת מתכת קטנה להגדיר על סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד חלקה, ואז לשפוך על עוגת גבינה, הטיית תבנית אפייה כדי מעיל באופן שווה. צ ' יל, נחשף, 30 דקות.
הרם עוגת גבינה מחבת באמצעות לסכל overhang לחתוך ריבועים 1 אינץ ' עם סכין דק, מנגב את הסכין לאחר כל חתך.
* זמין בחנויות מזון מיוחדות ו Cooking.com.
עוגת גבינה (ללא זיגוג) יכול להיות מקורר עד 3 ימים.