ריבס-פאי תפוחים הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 13 דקות. אם יש לך בצק עוגה, חמאה, ריבס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים בצק עוגה על משטח עבודה מקומח קלות; להתגלגל למעגל 12 אינץ'. בצק בכושר לצלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. הפעל קצוות תחת; חליל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
בצק עוגות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
מערבבים ריבס, סוכר מגורען, מיץ ותפוחים; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
תותים טריים וקצפת נוספת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
4
מפזרים את תערובת ריבס עם קינמון, 1/4 כפית מלח, ו 3 כפות קמח; לזרוק. תערובת ריבס כפית לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תותים טריים וקצפת נוספת
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
שקול או כף קלה שנותרה 38 אונקיות קמח (כ 3/4 כוס) לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
6
משלבים 38 אונקיות קמח, נשארים 1/8 כפית מלח, וסוכר חום בקערה בינונית; חותכים חמאה לתערובת קמח עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מקלות קינמון קצרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מפזרים תערובת חמאה באופן שווה על תערובת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
אופים ב 425 במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 (אל תסיר עוגה).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד זהוב תוסס (שולי מגן של קרום עם לסכל אם הוא מקבל חום מדי).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
בואו עוגה לעמוד על מדף קירור במשך 15 דקות לפני חיתוך.