ריבת לבנדר אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבת לבנדר אוכמניות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 80 . מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, ניצני לבנדר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו לריבת ריבס לבנדר אוכמניות, לימונדה לבנדר אוכמניות, ו חמאת אוכמניות ולבנדר (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה הולך לשמר ריבה, להכין צנצנות ומכסים: מקום 8 צנצנות חצי ליטר על מתלה בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר מחבת מחום ולאפשר להקות ועפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
שים את ניצני הלבנדר בקערה קטנה ויוצקים 1/2 כוס מים רותחים מעליהם.
תן להם תלול במשך 10 דקות, ואז מסננים את" תה " לתוך קערה ולהשליך את הניצנים.
עבודה בקבוצות במידת הצורך, אוכמניות דופק בבלנדר עד כתוש גס. אתה צריך בערך 6 כוסות.
מדוד 4 1/4 כוסות סוכר בקערה אחת. בקערה אחרת, לשלב הנותרים 1/4 כוס סוכר פקטין.
מערבבים אוכמניות, גרידת לימון ומיץ, ותה לבנדר בסיר גדול, כבד או סיר. מערבבים בתערובת סוכר-פקטין והחמאה. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף סוכר שנותר בבת אחת. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה. להרתיח לרגע אחד.
הסר ריבה מחום לרפרף את כל קצף מפני השטח.
מצקת ריבה חמה לתוך צנצנות מעוקר חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.