קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות70
ציון בריאות0
מגזין

ריבת פאי תפוחים עם צימוקים רום

ריבת פאי תפוחים עם צימוקים רום
ריבת פאי רום עם צימוקים היא ריבת פאי תפוחים. ללא גלוטן וטבעוני תבלין. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. והוא יספק כ 70 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-290 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, קינמון, רום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה הולך לשמר את הריבה, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מקום 7 צנצנות חצי ליטר על המדף בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, לכבות את החום ולאפשר צנצנות לנוח במים חמים. בינתיים, לשים את החישוקים ואת העפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים; להסיר מחבת מחום ולאפשר חישוקים ועפעפיים לנוח במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
דופק את הצימוקים במעבד מזון עד קצוץ דק, כשבעה פולסים של שנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מערבבים את התפוחים, מיץ תפוחים, רום, מיץ לימון, וגרידת לימון בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים רכים ומתחילים להישבר, על 12 עד 15 דקות. מועכים את התפוחים עם מחית תפוחי אדמה או מזלג גדול כדי להפוך את רוטב עבה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר תערובת תפוח מחום, להוסיף פקטין, ומערבבים עד מומס. מערבבים בצימוקים. להחזיר סיר חום גבוה ולהביא תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פקטיןפקטין
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים סוכר בבת אחת. מערבבים תערובת כל הזמן עד שזה מגיע לרתיחה מתגלגלת מלאה. אפשר להרתיח קשה במשך דקה אחת, ולאחר מכן להסיר סיר מחום ומערבבים קינמון, אגוז מוסקט, וג ' ינג ' ר. שפשף כל קצף מעל פני הריבה עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מצקת ריבה חמה לתוך צנצנות מעוקר חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת