קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל

ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל
ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-27 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל 843 קלוריות. מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 64 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. גשו לסופר וקנו חמאה, פרושוטו, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 65%. ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל ושום תרד מוקפץ, מוסקה (חצילים אפויים ובשר בקר עם רוטב בשמל), וריגטוני אפוי עם רוטב אורורה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
3
בסיר של 2 ליטר, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את הקמח וטורפים עד לקבלת מרקם חלק, כ-2 דקות. מערבבים תמיד, מוסיפים בהדרגה את החלב וממשיכים להקציף עד שהרוטב חלק וקרמי. מבשלים עד שהוא סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. זה ייקח בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מסירים מהאש ומערבבים פנימה אגוז מוסקט, 1/2 כוס פונטינה, פרושוטו ומתבלים במלח ופלפל לבן. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פרושוטופרושוטו
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
בסיר גדול מביאים לרתיחה 6 ליטר מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את הריגטוני ומבשלים כ-5 דקות. מכיוון שאתה מבשל את הפסטה בפעם השנייה בתנור, אתה רוצה לוודא שהחלק הפנימי עדיין קשה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
מסננים במסננת. מחזירים את הפסטה לסיר ויוצקים רוטב בשמל. בעזרת כף עץ מערבבים היטב עד שכל הפסטה מצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
לתוך תבנית אפייה משומנת בגודל 13 על 9 אינץ', יוצקים את הפסטה עם רוטב שמנת. מחליקים את החלק העליון ומפזרים את 1/2 כוס הפונטינה שנותרה. מנקדים את החלק העליון בחמאה חתוכה לקוביות ואופים בתנור במשך 25 דקות או עד שמבעבע והחלק העליון מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי