קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל

ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל
ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-27 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל 843 קלוריות. מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 64 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. גשו לסופר וקנו חמאה, פרושוטו, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 65%. ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל ושום תרד מוקפץ, מוסקה (חצילים אפויים ובשר בקר עם רוטב בשמל), וריגטוני אפוי עם רוטב אורורה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
3
בסיר של 2 ליטר, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את הקמח וטורפים עד לקבלת מרקם חלק, כ-2 דקות. מערבבים תמיד, מוסיפים בהדרגה את החלב וממשיכים להקציף עד שהרוטב חלק וקרמי. מבשלים עד שהוא סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. זה ייקח בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מסירים מהאש ומערבבים פנימה אגוז מוסקט, 1/2 כוס פונטינה, פרושוטו ומתבלים במלח ופלפל לבן. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פרושוטופרושוטו
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בסיר גדול מביאים לרתיחה 6 ליטר מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את הריגטוני ומבשלים כ-5 דקות. מכיוון שאתה מבשל את הפסטה בפעם השנייה בתנור, אתה רוצה לוודא שהחלק הפנימי עדיין קשה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מסננים במסננת. מחזירים את הפסטה לסיר ויוצקים רוטב בשמל. בעזרת כף עץ מערבבים היטב עד שכל הפסטה מצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לתוך תבנית אפייה משומנת בגודל 13 על 9 אינץ', יוצקים את הפסטה עם רוטב שמנת. מחליקים את החלק העליון ומפזרים את 1/2 כוס הפונטינה שנותרה. מנקדים את החלק העליון בחמאה חתוכה לקוביות ואופים בתנור במשך 25 דקות או עד שמבעבע והחלק העליון מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה