ריזוטו אספרגוס עם ביצה עלומה
ריזוטו אספרגוס עם ביצה עלומה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-910 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך יין, שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו ריזוטו בייקון וכרישה עם ביצה עלומה, ריזוטו ירקות האביב עם ביצה עלומה, ו ריזוטו תירס (עם שרימפס עלום & אבוקדו) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האספרגוס במים רותחים עד שהוא הופך ירוק כהה, על 1-2 דקות, להסיר אותו מהחום, לתת לו אמבט מים קרים o לעצור את תהליך הבישול ולהניח אותו בצד. (אני מחית חצי האספרגוס לתת ריזוטו בצבע ירוק נחמד.)
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את האורז ומערבבים למעיל עם החמאה.
מוסיף את היין, deglaze המחבת ומערבבים תוך מבע עד שהוא נעלם.
הוסף 1/2 כוס של המניה בכל פעם ומערבבים תוך רתיחה עד שהוא נעלם. המשך עד שהאורז מבושל אל דנטה.
מערבבים בפרמזן רג ' יאנו וחמאה ומערבבים עד מומס.
הסר מהחום ומערבבים את הלימון ואת האספרגוס. 1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני. 1
סדקי ביצה לתוך קערה ושפכי את הביצה מהקערה לתוך המים. חזור על הביצים הנותרות. 1
תן לביצים לבשל עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים הם לא, על 2-3 דקות ולדוג אותם החוצה. 1
לפצל את הריזוטו בין 4 צלחות העליון עם ביצים עלומות.