ריזוטו אספרגוס עם ביצה עלומה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-910 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך יין, שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו ריזוטו בייקון וכרישה עם ביצה עלומה, ריזוטו ירקות האביב עם ביצה עלומה, ו ריזוטו תירס (עם שרימפס עלום & אבוקדו) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את האספרגוס במים רותחים עד שהוא הופך ירוק כהה, על 1-2 דקות, להסיר אותו מהחום, לתת לו אמבט מים קרים o לעצור את תהליך הבישול ולהניח אותו בצד. (אני מחית חצי האספרגוס לתת ריזוטו בצבע ירוק נחמד.)
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיף את הבצל ו לטגן עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות