ריזוטו דלורית אפוי
צריך תוספת ללא גלוטן? ריזוטו דלעת חמאה אפוי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 167 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם שמן זית, יין, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 56 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 54%. מתכונים דומים: דלורית ריזוטו אפוי, ריזוטו דלורית אפוי, ו ריזוטו שעורה אפוי עם דלעת חמאה.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי אטום לתנור על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום; מטגנים 5 דקות או עד שהם רכים. מערבבים אורז.
מוסיפים יין; מבשלים 2 דקות או עד שהיין מתאדה, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים מרק ודלעת למחבת ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות.
מסירים את תערובת האורז מהאש; מערבבים פנימה גבינה ושאר החומרים. מכסים ואופים בחום של 400 למשך 30 דקות או עד שנוזל נספג כמעט לחלוטין. מערבבים בעדינות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. מזיי פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
![מאזי פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו]()
מאזי פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
"הרבה בשר, פירות יער ושזיף אופי על האף והחיך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון דקדנטי שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- צופה ייןצבע: אדום ארגמני עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי גוונים קלים וחריפים.טעם: ההשפעה בפה היא חותכת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים בהם בולטים אלה רכים ומעוגלים היטב. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך שאינו שגרתי לקיאנטי קלאסיקו רגיל.