ריזוטו חמאה
המתכון Butternut ריזוטו מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. זה מנות ראשונות יש 313 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך כרישה, יין, מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו חמאה פרמזן, ו ריזוטו דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק עוף ומים לרתיחה בסיר (לא להרתיח). לשמור על מרק חם על אש נמוכה.
חותכים כרישה לרוחב לפרוסות דקות.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים כרישה וסלרי, ומטגנים 2 דקות.
מוסיפים אורז ומרווה, ומטגנים 1 דקה. מערבבים ביין, ומבשלים 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים תערובת מרק 1/2 כוס, סקווש, ומלח, ומבשלים עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן, ומבשלים עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות). מערבבים בגבינת פרמזן, מיץ לימון ופלפל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.