ריזוטו פארו עם פטריות
ריזוטו פארו עם פטריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי שיני שום, טימין, מלאי פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. נסו ריזוטו פארו עם פטריות צלויות, ריזוטו פארו עם פטריות בר ואספרגוס, ו ריזוטו פארו אייל חום עם פטריות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטריות מיובשות בקערה בינונית; מכסים במים רותחים.
תן לעמוד 30 דקות או עד מכרז; לנקז. קוצצים גס פטריות.
מביאים מלאי פטריות לרתיחה בסיר קטן (לא להרתיח). שמור על מלאי חם על אש נמוכה.
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים פארו ובצל; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים פטריות רעועות, פטריות קרמיני, ומלח 1/2 כפית; מטגנים 5 דקות או עד שפטריות קרמיני רכות, מערבבים מדי פעם.
מוסיפים יין וקורנית; מבשלים עד שהנוזל כמעט מתאדה.
להוסיף 1/2 כוס המניות לתערובת פארו; לבשל מעל חום בינוני 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב מדי פעם.
הוסף 4 1/2 כוסות מלאי, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם עד כל חלק של המניה נספג לפני הוספת הבא (כ 40 דקות בסך הכל).
מוסיפים 1/4 כפית מלח, 1/2 כוס, גבינה, פטרוזיליה ופלפל; מערבבים עד גבינה נמסה.
הערה יין: אני אוהב את המחשבה של הגשת יין מבעבע עם ריזוטו פארו עם פטריות-הבועות להתאים את המרקם של התבואה. פרוסקו הפך אפריטיף פופולרי, אבל זה פרוסקו Soligo ($1
האם בעל גוף מלא יותר מרוב, כך שהוא קם היטב למזון. עם טעמי פירות האבן התוססים שלה, הוא מנוגד בנעימות לאופי הארצי של הפטריות השולטות בצלחת זו. -- גארי Vaynerchuck